Liikunnallinen päiväkoti Ilopirpana - Kaupunginmetsä

Kaupunginmetsän yksikkö on syksyllä 2013 avattu kodinoloisissa tiloissa toimiva aktiivinen yksityinen 16 lapsen päiväkoti. Tarjoamme korkeatasoista päivähoitoa ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilökunnan kanssa 1-6 -vuotiaille lapsille. Toimintamme on monipuolisesti lapsen kasvua ja kehitystä tukevaa, innostavaa ja yhdessä olemisen ohessa yksilöllisyyteen kannustavaa päiväkodin arkipäivää.

Syksyllä 2014 toimintamme muuttuu liikuntapainotteiseksi. Liikuntapainotteisuus näkyy toiminnassamme päivittäin, viikkotoiminta on suunniteltu niin, että viikkoon sisältyy paljon monipuolista lapsille suunnattua liikuntaa. Hyödynnämme lähialueiden maastoja, urheilukenttää, läheisen koulun liikuntasalia sekä uimahallia. Henkilökuntamme on käynyt Nuori Suomi-järjestön Liikuntaleikkikouluohjaajan koulutuksen josta saammekin paljon vinkkejä ja virikkeitä viikottaiseen toimintaamme.

Yhteistyö vanhempien kanssa on lapsen hyvinvoinnin kannalta tärkeää, sillä molemminpuolinen luottamus ja yhteiset tavoitteet auttavat lasta sopeutumaan päiväkotiin ja tukemaan kehitystä. Yhteistyö alkaa yhteisellä tutustumisella päiväkotiin, perheeseen ja lapseen. Päiväkodissa on omat toimintatavat, joihin on hyvä tutustua myös lapsen kanssa yhdessä. Lapsen eri kehitysvaiheissa arvostamme avointa keskustelua vanhempien kanssa kasvatuskumppaneina.

Päiväkodissamme ruoka valmistetaan itse, noudatamme viiden viikon kiertävää ruokalistaa joka on suunniteltu ravintosuositusten mukaisesti.


LIIKUNNALLINEN PÄIVÄKOTI
ILOPIRPANA - KAUPUNGINMETSÄ
Savottatie 16, RAAHE
(Kaupunginmetsä)
Puh. 040 168 3129 paivakoti@ilopirpana.fi